Om våre valper

Jennyrose's Poodles er et seriøst oppdrett av rasene toy- og dverg- Puddel i fargene sort og brun, i hjemmemiljø.
Vår intensjon er å avle fram rasetypiske og friske hunder med godt gemytt, fortrinnsvis til kos/familiehund, men også til utstilling, lydighet, agility og evt.

Vi følger NPKs avlskrav for rasen fl. helse, og NKKs grunnregler for avl og oppdrett. Våre valper vokser opp i innemiljø og blir godt sosialisert inne og ut, sammen med mennesker (store og små), andre hunder, bilturer mm.

De lærer seg tidlig å bli håndtert, klør blir klippet hver uke og de får sitt første fulle stell med bad, føn og klipp ved 3-4 ukers alder.

Vi bruker mye tid på sosialisering av valpene våres hver dag, og starter jobben med renslighetstrening og innkalling. Vi er veldig opptatt av at valpen får den beste start i livet, og vi legger stor vekt på å gi valpene en mykest mulig overgang til sine nye hjem!

Jennyrose's Poodles er også svært opptatt av å følge opp sine valpekjøpere og være tilgjengelig for dem.

Valpene får 4 markkurer før levering (1 uke, 3 uker, 5 uker og 7 uker)
Valpene leveres med NKK registrering, helseattest, vaksinasjonsattest, Id-merking (chip), informasjonsperm med valpehefte utarbeidet av Jennyrose's Poodles og Kennel Infocus , utstyrsliste, fleece- teppe, tyggebein, og fòrpakke fra Royal Canin, mm. God oppfølging gis.

Alle valpene våre blir forhåndsforsikret i Agria dyreforsikring fra de er 5 uker gamle. Før valpene drar fra oss, videreforsikrer vi dem, så de er kontinuerlig forsikret. Forsikringspapirer kommer i posten til valpekjøper. Valpekjøper plikter å forsikre valpen hele hundens liv.

Vi benytter kjøpekontrakt fra Norsk Kennel Klubb + en tilleggskontrakt. 

Alle valper får stamtavlenavn av oss, slik at vi kan finne navn som passer spesifikt til det kullet som valpen kommer fra. Dette gjør vi for å kjenne igjen valpene våre, og for at vi skal huske hvilke kull de kommer fra!
Dere som kjøpere bestemmer selvfølgelig hverdagsnavnet selv.

         I valpekassen nå                       Kjøpe valp