I valpekassen nå
Jenny fødte 6 valper 6. juli 2023. - skroll nedover og følg de.
Alle er reservert.

FØDSEL: 
En sort hann - død. Deretter tre sorte hanner, en brun hanne og ei sort tispe.

Første valp kom kl. 18:15 og siste kl. 20:50, vekt fra 113 gam til 155 gram.
En fin og enkel fødsel :-) Alle de 5 valpene virker sterke og fine og suger godt av mammas deilige morsmelk.
Alt står bra til med mor og barn :-)Mor: Jennyrose's Piece O'My Heart "Jenny" Sort dvergpuddel
Far: Arroyo Grande's Beauty Black Flash "Turbo" Sort toy
EN UKE:
I dag er Jenny's valper 1 uke gamle. De har fått sin første rutinemarkkur og veier nå fra 220-277 gram, de dier godt og vokser jevnt og fint. Mamma Jenny er som alltid en supergod mor som steller godt med sine små. Valpene ble født i campingvogna etter planen, og vi ferierer fortsatt. Jennymor var bare to uker selv når hun sammen med sin mor og søsken også dro på ferie i campingvogna, da i 3,5 uke, og har senere også vært på mange turer i den, så hun nyter tilværelsen og synes det er fint og bo i vogn, Vogna er tilpasset med valpebinge i øvrekøya og Jennymor har full oversikt i vogna, og når vi tobeinte er ute av vogna så er har vi overvåkingskamera så vi kan se at de har det bra. Vi har kjørt bil og skal videre på tur, så valpene blir godt vandt med bilkjøring Gleder meg til veien videre med Jennymor og de små :-)

TO UKER:
16 dager gamle små søtnoser :-) I går begynte øynene deres og åpne seg så nå ser og hører de, de har fått testet gresset ute i nydelig vær for første gang. De spiser og sover om hverandre og legger jevnt på seg. De veier nå fra 400 - 510 gram. 


TRE UKER:
Det begynner og bli mer liv i valpekassen, de kravler rundt og stabber opp på sine små ustødige bein. I går fikk valpene snute, poteklipp, kloklipp og et bad. Mamma Jenny fikk også et fullt stell. Da vi har vært på ferie og vært innom Sverige så har valpene blitt idmerket, og mor og barn fått markkur som kreves, da inngår den i rutinemarkuren. Valpene har fått navn etter danseband denne gangen. Valpene veier nå fra 480-640 gram, runde og gode :-) Alt er bra med mor og barn :-)

FEM UKER:
I dag er valpene til Jenny 5 uker gamle, de har fått sitt andre fulle stell, klipp, bad, føn og kloklipp.
Og de har fått sin 3. rutinemarkkur. De begynner og bli fem aktive, herlige, trygge og fine små skjønnheter. Jenny steller godt med de og har fortsatt masse melk som de nyter Samtidig har de begynt med litt fast føde. De er nå registeret i NKK og forhåndsforsikret i Agria dyreforsikring.
Veier nå følgende:
Jennyrose's Casanova, SH 915 gram
Jennyrose's Contrazt, BH 860 gram
Jennyrose's Donnez, ST 720 gram
Jennyrose's Black Jack, SH 895 gram
Jennyrose's Little Black, SH 845 gram.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Fra forrige kull i 2023