Om oss

Bilde: Datteren min med vår første puddel "Tussie" i 2004

Jennyrose's Poodles oppdretts innehaver er i hovedsak meg, Ann Kristin Jennyrose Hoistad. Vi har drevet oppdrett siden 2004, og vi fikk godkjent oppdretternavnet vårt i 2005. Datteren min Lill Chanett var også deleier av oppdretternavnet, og har holdt på med Jennyrose's Chinchilla i mange år. Hun har gjennom årene jobbet aktivt med ulike arter gjennom atferdsterapi, med utdannelsen innen faget. I dag er hun aktiv klikkerkattrener og har 5 katter. Du kan se mer av henne på hennes 
https://www.facebook.com/pelsparadiset  eller via hennes nettsider https://www.pelsparadiset.com

Vi kommer i fra Øyer, 15 km nord for Lillehammer. Vi har leilighet i Øyer, sentralt men samtidig tett på skog og fine turmuligheter. Vi har også hus med stor hage i Kodal, Sandefjord kommune, et flott landlig sted, 15 min fra Sandefjord sentrum. Vi kjører til og fra disse to stedene jevnlig så valpen våre vil være godt vandt med bilkjøring :-)

Barna og min forhenværende mann har vært en viktig del og støttespillere av oppdrettet gjennom årene, men nå er barna voksne, født 1990 og 1993, og har for lengst flyttet til sine nye hjem. Jeg har fått en bonusfamilie med tre barn. Mine barn og min kjærestes barn er titt og ofte innom for og leke og kose med hunden våre, og er derfor også en viktig del av oppdrettet og ikke minst livet vårt videre.

Vi fikk vår første hund i 1999, en sort Labrador Retriever hann. I 2001 kom Labrador nr. 2, ei sort tispe. Deretter kom også to Labradortisper til, en brun og en sort. Vi har hatt til sammen 4 kull på de to sorte Labradortispene våre. Lydighet, trekk, og litt agility, var fine aktivitet vi holdt på med de da.

Men i 2002 kom familiens aller første toypuddel, og hun ble vendepunktet i hvilke rase som var og ble helt spesiell for oss. Siden har det blitt mange pudler opp gjennom årene.

Jeg er hjemmeværende, slik at våre hunder er lite alene hjemme og valper våre blir fulgt godt opp, og får den sosialisering og miljøtrening de fortjener og behøver. 

Jeg steller og klipper hunden våre både til utstilling og hverdags. Og holder også klippekurs etter ønske.

Jeg har gått dressurkurs gjennom NKK, og holdt valpekurs og grunnkurs i Lillehammer Brukshundklubb og Lillehammer Retrieverklubb, samt grunnkurs i agility i LBK. 

Jeg har trent og konkurrert med  5 hunder i agility, ei ble norsk og svensk AG, og Hopp Champion,  de andre har også blitt trent opp til kl. 3. Ja så agility har vært en stor del av livet de siste årene, i tillegg til utstillinger i ny og ne Agility

Nå har vi tatt en pause fra agility, men fortsetter med det fineste og viktigste, å være oppdretter og det som følger med det :-)

Vi ønsker ikke å ha mange hunder boende hjemme om gangen, da vi ønsker at alle våre hunder skal få det di trenger av turer, kos og stell. Så for og kunne ha et genetisk mangfold i vårt oppdrett, er vi avhengig av å ha gode fòrverter til flere av våre hunder. Mer info ved og klikke på linken her: Fòrvert 

Vi gjør vårt beste for å drive et seriøst kvalitetsoppdrett og toy og dverg puddel, i fargene sort og brun. Målet som oppdretter er å avle frem funksjonelt sunne og friske hunder med godt gemytt og en rasetypisk konstruksjon og mentalitet. Hunder som kan leve et godt og langt liv til glede for seg selv, sine eiere og samfunnet generelt. 

Alle våre avlshunder testes for sykdommer som er relevante for rasen med godkjent resultat. 

Om våre valper              I valpekassen nå               Kjøpe valp