Jennyrose`s Piece O`My Heart 
"Jenny"


Reg. nr. NO49058/18
Sort dverg, 30cm.

Helsetestet:
Øyelyst et hår nedre lokk h. øye / v. fri.
Patella 0/0.
Prcd-A

Utstilt med stort cert og et på rasespesialen, og et lite cert.

Kvalifisert til AG3 og Hopp3

Jenny bor hjemme hos oss, og er ei kosete og god mamma jente. Hun elsker valper og leker og dresserer de på en herlig måte. Når hun var et år gammel fikk mamma`n hennes tre valper som hun fikk være med og leke og kose seg sammen med (fra de ble 3-4 uker gamle), da tok det ikke lang tid før Jenny hadde melk i puppene sine og var med og diet også. Jenny er en kjempe resurs her i forhold til at hun er med og prege valpene våre på en god måte.

Hun er blitt trent fra hun var fem uker gammel til og bli en aktiv agility jente. Vi har sammen trent masse, og vært på flere kurs. Vi har konkurrert i agility både i kl. 1, kl. 2 og hun kom opp i kl. 3 når hun var bare 2 år gammel. Pga coronatiden og familieendringer la vi agility på hylla (iallefall for stund).

Hun har vært i utstillingsringen, og er fullcertet, storcertet tok hun på Puddelspesialen bare 1 år gammel. Hun ble etter det klippet ned for og vente til hun ble 2 år, og pga. corona. Vi har så vidt vært i ringene igjen for og se om vi kunne få et lite cert til for og bli N UCH etter corona,  men i en kort frisyre så når vi ikke frem, og har har bestemt oss for at det er greit, fin er hun uansett :-)

Våre tisper